Monster Dash – iOS

november 18, 2014

Monster Dash är ytterligare ett spel i den omåttligt populära genren där det gäller att springa långt och samla mycket. I just detta spel springer man runt med ett vapen och skjuter ner fiender för att få mynt. För att göra spelet lite svårt finns det hål i marken lite här och där och så finns det även taggar och exempelvis giftmoln.

Spelet har egentligen inget mål, bara att komma långt, längre än sina vänner och slå deras poäng. Mynten man plockas kan också användas för att höja karaktärens nivå och så kan man köpa nya vapen. Något som är riktigt tråkigt i Monster Dash är att man bara kan springa ett antal gånger innan man springer med huvudet först rakt in i en betalvägg. Vänta några minuter för en omgång till eller betala, nej tack.

Grafiskt sett är spelet helt okej. Det är inte det snyggaste jag skådat men absolut funktionellt. Spelet går snabbare och snabbare ju längre man kommer och min iPad mini retina klarar att leverera, glädjande!

Svårighetsgraden är något högre än den brukar i denna typ av spel. Som sagt var känns det välgjort, men betalväggen känns felimplementerad och tråkig. Jag har normalt inget emot freemium-titlar, men just i detta spel känns det som något måste ändras.

Betyg: 2/5 pga betalvägg, utan skulle det få 3.5/5

IMG_1063-2.PNG

Inga kommentarer

Kommentarer inaktiverade.