Ny konsol och spel beställt

juni 15, 2013

Nu har jag gjort det, jag har beställt en Nintendo 3DS XL och spelet Animal Crossing New Leaf. Jag har läst massor om spelet, läst andra spelares dagböcker med mera och jag är övertygad om att jag kommer att älska spelet. En sak jag märkt när jag sitter med min Galaxy S4 eller iPad är att jag spelar en massa spel som tar en hel massa tid men utan att de egentligen ger så mycket. Man kommer framåt men spelen är riktigt meningslösa liksom . Därför tänkte jag att en 3DS vore kul att ha och så hade Electroworld ett riktigt bra pris och då kunde jag inte motstå frestelsen.

Vi har ju en Wii U och egentligen ville jag inte köpa någon ny konsol med tanke på att  det kommer rätt mycket bra och billiga spel till mobilerna och surfplattorna. Men så är det just de där serierna, Mario, Pokemon och Animal Crossing –  det finns inga spel som kommer ens i närheten till mobilerna.Jo, man kan emulera gamla Gameboy Advance-spel, det kan man men utan fysiska knappar är det helt enkelt inte samma sak. Jo, visst, något äldre Pokemon fungerar faktiskt riktigt bra men nja, riktigt samma sak är det inte.

Jag ser fram emot att få hämta ut konsol och spel på Posten. Och nej, det är inte den bundlade versionen där man får konsolen bundlad med spelet. Dels blev det dyrare och så tyckte jag inte att den var så snygg helt enkelt utan det fick bli en svart och grå variant. Jag funderade på röd, men jag tänkte sen att jag tar den gråa, men det var ett lite klurigt val.

Inga kommentarer

Kommentarer inaktiverade.