Mina fulmoddade jogginglurar

juni 15, 2013

En viktig del i min ”framgång” med joggningen tror jag ligger i mina egenhändgt fulmoddade hörlurar. Det är alltså ett par Sennheiser CX400 II som jag fixat till så de faktiskt sitter kvar i öronen då man rör på sig i makligare takt än en snigel. Ah, nu ska jag vara snäll mot originalpropparna, de är inte så dåliga, men till svettiga joggaröron duger de i alla fall inte.

Det jag gjorde med lurarna var att ta bort silikonpropparna och sedan plocka fram billiga gula hörselproppar. Dessa mosade jag ihop och gjorde hål i och tröck sedan propparna på den plats där silikonpluggarna satt. Det ser fult ut men fungerar över förväntan. Inte bara sitter propparna bättre utan jag tycker att ljudet blir bättre då dessa helt klart stänger ute andra ljud bättre. (Så se upp för bilar och annat i trafiken!)

Enda problemet med denna lösning jag kan se är att de gula plupparna snabbt blir missfärgade. Dessbättre är de ju mycket billiga att byta ut om det är så och förresten är de ju så bra så du kommer ändå inte att ta de ur öronen och lägga upp på finrestaurangen för allmän beskådan – eller hur?!?

Fulmoddad och svettig hörlur - design by Veronica!

Inga kommentarer

Kommentarer inaktiverade.