Namn jag förkastade

december 3, 2011

Idag satt jag och funderade över då jag skulle göra om akr.se till vad som du nu känner som kulturellt.se. Att komma på ett namn var svårt och egentligen gillade jag akr.se in i benmärgen så att ens byta namn var svårt. Jag vill minnas att ett av mina första alternativ var kulturepicentrum.nu eller .se (jag orkar tusan inte skriva kulturepicentrum en gång till). Så här i efterhand känns det bra att det trots allt blev kulturellt.se för inte sjutton begriper jag hur jag eller någon annan för den delen skulle orka skriva in den längre adressen gång på gång på gång.

Givetvis hade jag många funderaringar på namn och många var dessbättre upptagna. Jag ska faktiskt erkänna att jag blev en smula förvånad över att kulturellt.se var ledigt då jag köpte det – förvånad men glad!

Just nu känner jag att bytet från akr.se var nödvändigt, men givetvis saknar jag sajten och tanken bakom även om den lever vidare i kulturellt.se. Allt som gällde på akr.se gäller även här, men ändå är inte lika många intresserade av att skriva. Eller jag vet inte, visst finns det de som skriver. Min gissning är att mina många uppdateringar och förändrignar skrämt bort många medlemmar. Planen nu är dock att inte ändra mer på strukturen om det inte verkligen behövs. Layoutändringar kommer det fortfarande att bli, jag blir ju aldrig helt nöjd, men namnet eller liknande kommer ej mer att ändras.

För er som undrar över akr.se kan jag meddela att min make tagit över domänen och där kommer att ha en projektsida där framtida kreationer kommer att publiceras. Inriktningen kommer att vara dataspel så de som är intresserade av små skojiga spel till främst DOS ska hålla ögonen öppna på just akr.se.

Nåväl, jag vill inte se akr.se som förkastat utan mer som vidareutvecklat. Kanske tyckte jag bättre om enkelheten på akr.se, kanske inte det återstår att se. Något jag däremot vet är att jag är tacksam över att inte ha registerat kulturepicentrum.nu/se!

Inga kommentarer

Kommentarer inaktiverade.