Lite hårdrock gör kanske gott

juni 30, 2012

Idag fick jag ett mystiskt tjockt kuvert i brevlådan. På kuvertet stod det överst ”Skivrecension” och jag funderade på om någon skickat mig en skivrecension att skriva av och publicera. Mycket jobb tänkte jag men tänkte att så kanske ändå inte var fallet. Vilket det inte heller var för då jag öppnat kuvertet såg jag att det som låg i var en packe papper med pressinformation samt en skiva.

Det blev den första skivan jag fått att recensera. Spel, programvara och böcker i stora kvantiteter har trillat ned i brevlådan men aldrig skivor. Jag har heller inte letat utgivare av skivor då jag alltid haft många skivor hemma och kunnat recensera dessa.

Nåväl, skivan som nu ligger framför mig och väntar på att hårdlyssnas på är Pilotos ny platta ”Thank god for the devil”. Jag har aldrig lyssnat på gruppen men har läst på det pressmaterial som följde med och kollat på de bilder samt info som finns online och jag kan säga att jag är sugen på att se vad gruppen kan tillföra.

Haha, det låter väl fånigt, men den här skivan gjorde min dag mer än det faktum att det var premiär för bokrean – en annars mycket stor händelse för mig.

Inga kommentarer

Kommentarer inaktiverade.