Om kulturellt.se

juni 29, 2012

Fråga: Vem ligger bakom kulturellt.se

Svar: Jag som skapat och äger kulturellt.se heter Veronica Andersson och driver just nu sajten helt på egen hand. Tidigare var vi tre stycken i redaktionen, men på grund utav arbete och studier är det nu bara jag kvar.


Fråga: Hur ska jag gå tillväga för att få min produkt recenserad av kulturellt.se?

Svar: Om du vill få en produkt recenserad så kan du posta den till: Veronica Andersson, Trastvägen 17, 714 33 Kopparberg. Annars går det bra att maila mig på adressen veronica@akr.se för exempelvis digitala produktnycklar och så vidare.


Fråga: Vad recenseras och kommer att recenseras på kulturellt.se?

Svar: I dagsläget recenserar vi till störst del musik, spel, böcker och filmer. Vi har dock för ambition att recensera i stort sätt allt mellan himmel och jord. Bland annat har vi några mycket populära recensioner av frukt, programvaror och hårdvara såsom mp3-spelare. Gränserna är alltså inte så hårt dragna utan jag recenserar det jag känner för och det vill jag att alla som funderar på att skriva en recension ska tänka på. Det enda vi inte vill se på kulturellt.se är recensioner av olagliga saker.

Inga kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code