Burt’s Bees Lemon Butter Cuticle Cream

juni 15, 2013

Denna lilla plåtask hyser plats för 8,5 gram citrondoftande nagelbandskräm från Burt’s Bees. Som så mycket annat dök den lilla asken upp i en Glossybox och eftersom jag biter på naglar och fingrar på nagelbanden såg jag produkten som en potentiell räddare i nöden

Doften är som sagt citron, närmare bestämt citronfromage! Jag gillar den då den känns fräsch och trevlig. Lite speciell är den och det är förstås kul. Krämen luktar ganska intensivt till en början, men det ger sig ju mer krämen får absorberas av huden, något som går ganska så snabbt. Du behöver alltså inte oroa dig för att doften ska störa andra, sannolikt är det bara du som känner av den.

Själva appliceringen fungerar bra och det är lätt att stryka på jämna lager av krämen. Som jag skrev ovan resorberas krämen snabbt av huden så man känner sig aldrig kladdig någon längre tid. Det känns bra för nagelbanden just då man haft på krämen, men ärligt talat har jag nog inte upplevt någon skillnad av att använda produkten. Kanske pillar jag lite mindre på naglar och nagelband, men det beror nog på att jag inte vill ”slösa” på krämen snarare än något annat – jag är rätt snål av mig nämligen.

Nåväl, jag tycker om produkten och den kommer i en plåtask som är fin att ha med sig i väskan eller ha framme på skrivbordet. Jag har en hemma och en på jobbet och använder den så ofta jag kan. Asken kan vara lite svåröppnad ibland, det drar ner betyget. Vad som också drar ner betyget är det faktum att jag inte märkt någon långsiktig skillnad på mina nagelband, men på det stora hela gillar jag Burt’s Bees. Har du problem med nagelbanden kan jag rekommendera krämen då den inte är särskilt dyr och faktiskt känns bra.

Burt's Bees Lemon Butter Cuticle Cream

Burt’s Bees Lemon Butter Cuticle Cream

Burt's Bees Lemon Butter Cuticle Cream

Burt’s Bees Lemon Butter Cuticle Cream

Burt's Bees Lemon Butter Cuticle Cream

Burt’s Bees Lemon Butter Cuticle Cream

 

 

 

 

 

 

 

 

Inga kommentarer

Kommentarer inaktiverade.