Dagens App – Android

juni 9, 2013

Dagens App är en app som varje dag låter sina användare få en app som normalt kostar pengar gratis. Jag har använt appen under en månads tid ungefär och antalet appar jag laddat ner kan räknas på ungefär en hand. En fiffig funktion i appen visar hur mycket pengar jag sparat genom att använda ”Dagens App” istället för att köpa de appar jag valt att ladda ner.

Designen är helt okej, varken någon topp eller flopp. Gränssnittet är tydligt och texterna på svenska så allt är lättbegripligt och tillgängligt. Det jag kan sakna är fler bilder från den aktuella appen. Visst, det är bara att välja att gå till Play-butiken för fler bilder, men det vore skönt att kunna scrolla fram fler skärmdumpar helt klart. Dessutom känns det förväntat att det ska gå att göra det, jag vet inte hur många gånger jag försökt dra iväg bilden för att se några fler helt utan resultat.

Egentligen bör man inte klaga på det som är gratis och jag uppskattar verkligen tanken bakom appen. Tyvärr har jag väl blivit lite bortskämd med iOS där appar lite då och då blir gratis och sedan kan man ladda ner alla uppdateringar etc. Normalt för de appar som görs gratis genom ”Dagens App” verkar dock vara att man laddar ner en demoversion av appen, gratis för alla och sedan låser upp denna med en kod som bara fungerar just under den dag det är tänkt. Tar jag således bort appen måste jag hålla mig till det begränsade demot eller köpa appen.  Men men, man bör inte klaga för jag får trots allt möjlighet att prova en fullvärdig version gratis så länge jag håller appen installerad, det är faktiskt inte fy skam!

Dagens App är gratis och kan hämtas genom länken nedan.

[box type=”download”] Ladda ner: Länk[/box]

Inga kommentarer

Kommentarer inaktiverade.