Luxurious exfoliating soap bar – Beautybird

juni 11, 2013

Den här tvålen skickades med Glossybox för ganska så länge sedan, jag skulle gissa i oktober eller november-boxen 2012. Det var i alla fall alldeles i början då jag hade Glossybox, så mycket vet jag. Jag blev redan första dagen väldigt förtjust i tvålen, doften, texturen och resultatet fångade mig verkligen.

Tvål så, många köper väl helt vanlig tvål typ Lux eller Nivea – en trepack för 30:- eller vad de nu kan kosta. Och det är inget fel på de tvålarna egentligen – de luktar tvål och man blir ren – de gör sitt jobb. Så ibland vill – i alla fall jag – jag ha någonting lite lyxigare, en liten touch av spa och avslappning i hemmet, att just de där minuterna då allt är tyst och lugnt få tvätta händerna med en tvål som skrubbar såväl händer som sinne – det känns lyxigt och fint för mig.

Därför kan jag finna det motiverat att betala strax under 100-lappen för en enda (ganska så liten) tvål någon gång ibland. Tro nu inte att jag använder denna två dagligen, varje gång jag varit på toaletten eller hjälpt något av barnen på toaletten. Nej nej, då rakt inte. Denna används som sagt var vid lite högtidligare tillfällen och därmed räcker den länge! Ibland är jag lite snål, då öppnar jag locket på asken och drar in lukten av tvålen, det räcker bra och jag blir alldeles uppfylld av tvål och harmoni.

Nej men, tvålen fungerar bra för mig. Det är ingen tvål att ha till vardags, då tar den slut allt för snabbt är jag rädd. Däremot en två att använda lite då och då, då är den perfekt. Den har en skön skrubbande effekt och torkar inte ut huden som ”vanlig” tvål ofta gör. Högt betyg tack vare underbar doft, skrubb samt att den inte torkar ut. Och ja, ren blir man också. Den enda nackdel jag ser är väl priset. Tvålen är en fin present – jag skulle älska att få den. (Dofta gott, strumpor, blommor och choklad är finfina presenter till mig – de går åt och blir inte bara liggande)

Inga kommentarer

Kommentarer inaktiverade.