Magnum First Kiss Crème Brulèe

juni 9, 2013

Varje år släpper GB och Magnum ett gäng nya glassar. Jag har nu provat en av de fem glassarna i ”First Kiss”-serien. Glassen kommer i en liten papplåda vilket gör att den känns lite extra lyxig och spännande. Vid första anblicken ser glassen liten ut. Hade jag varit tjugo år yngre hade den tagit slut i två tuggur ungefär – varför jag tror att denna glass skapats för en något vuxnare publik.

Det första lagret av glassen består av ganska så tjock mjölkchoklad. Under detta lager göms ett lager colasås och under denna dyker ytterligare ett chokladlager upp. Innanför sås och choklad är det vaniljglass med bitar av karamelliserat socker. Smaken är väldigt mild och fin till en början. Tyvärr dyker en viss eftersmak upp efter hand och tar över – det känns tråkigt.

Glassen är god men eftersmaken skulle jag hemskt gärna varit utan. Den är ganska så liten och känns därför lite väl dyr för en småsnål person som jag. I övrigt känns glassen lyxig och fin att unna sig någon gång vid något lite extra fint tillfälle sådär. Priset ligger på 22:- har jag för mig.

Inga kommentarer

Kommentarer inaktiverade.