Pony Sounds – iPhone

juli 30, 2012

Pony Sounds till iPhone innehåller fraser från My Little Pony – Frirendship is Magic. De flesta karaktärer finns representerade men de som har flest fraser kopplade till sig är: Twilight Sparkle, Rainbow Dash och Pinkie Pie.

Appen kan underhålla en stund, men ärligt talat känns det som att underhållningsvärdet dör ganska så omgående. Vissa av replikerna är klippta på ett bra sätt medan vissa är klippta något försent eller tidigt så att de antingen blir avklippta eller att ljudet som kommer efter hörs under en kort tid.

En fördel med appen är att den inte innehåller någon reklam. Däremot finns det en länk inne i appen för frivilliga donationer via paypal för den som tycker att det är en bra, välgjord och givande app.

Att navigera och hitta i appen är lätt. Längst ner finns namnet på de tre ponnyerna jag nämnde i början av recensionen, knapp för donation, information samt ”mer”. Under mer finns resten av ponnyerna samt andra karaktärer från serien.

Fraserna är ganska så många och i hyfsad kvalitet. Som sagt var är de inte alltid perfekt klippta men de duger. För fans av serien är detta ett självklart val på telefonen, men faktum kvarstår – rolig någon längre stund är den inte.

Inga kommentarer

Kommentarer inaktiverade.