Zoya – Storm

juni 9, 2013

Nagellacksmärket Zoya hörde jag talas om för första gången omkring julen 2012. Ett nagellack jag blev speciellt förtjust i var den svarta färgen med glitter i – Storm. (Ingick i 2012 år vinterkollektion) Därför letade jag ett tag efter det och beslutade mig så för att köpa det. Priset för dessa nagellack ligger på ungefär 150:- för en flaska innehållande 15ml. 15ml låter lite, men rätt normalt när det kommer till nagellack, fullstora lack kommer ofta i förpackningar om 10-15ml medan miniflaskor oftast ligger på 3,5-7ml, men även här förekommer det givetvis många varianter!

Zoya är lite speciella med sina nagellack då dessa inte innehåller lika många farliga ämnen som andra nagellack och tydligen ska Zoya vara helt okej att använda även under graviditet. I och för sig hade jag ingen aning om att man rekommenderas att inte använda nagellack under en graviditet, men det kan ju vara bra att veta.

Nåväl, lacket täcker väldigt bra och är lätt att applicera. Jag blir väldigt nöjd med resultatet vilket är klumpfritt, glansigt och jämt. Jag kan tillägga att jag använder såväl bas- som topplack och resultatet med Storm blir väldigt bra. Visst lossnar det lite och jag får bättra på på nagelspetsarna lite då och då, ca en gång om dagen, men jag pillar och pysslar rätt mycket så det är inte konstigt alls.

Färgen är som jag redan skrivit en favorit. Den passar kanske inte jättebra såhär till sommaren, men till jul och nyår är den perfekt till såväl mörk som röd som vit klädsel. Jag kan verkligen rekommendera Zoya och för den som vill ha somliga färger har det precis kommit en sommarkollektion med jättehärliga pastellfärger. Kvalitén är finfin så tveka inte att köpa ett lack från Zoya!

Zoya Storm

Zoya – Storm

Inga kommentarer

Kommentarer inaktiverade.