Pluto Free

juni 25, 2012

Att använde så kallade ”Get things done”-program är väldigt populärt. Flertalet program jag testat har kostat pengar och varit ganska så omständliga. ”Pluto Free” är som namnet antyder en gatisvariant av GTD-programmet ”Pluto”. Programmet är fullt fungerande men innehåller några begränsningar.

För det första vill jag klargöra att den som behöver ett GTD-program som är synkroniserat med en kalender inte bör satsa på Pluto Free. Om du å andra sidan är som mig och inte har några direkta datum satta för uppgifterna passar Pluto Free perfekt. Det är bara att skriva in vad man ska ha gjort, välja hur viktigt det är och sedan bocka för uppgiften då den är utförd.

Jag uppskattar enkelheten i Pluto Free. Att programmet sedan är lätt att nå genom menyraden är mycket positivt. Designmässigt gillar jag programmet då det inte tar för stor plats utan fälls ner då man behöver det.

Den som vill strukturera sin vardag exempelvis tycker jag ska kolla in programmet. Det laddas ner från myownapp.com och är som jag redan skrivit flera gånger helt gratis.

Inga kommentarer

Kommentarer inaktiverade.