Glossybox oktober 2014

november 2, 2014

I fredags fick jag hem oktobers Glossybox. Sedan Bring börjat att dela ut boxen har jag börjat att få den väldigt sent. De första som fick sina boxar fick dem på måndagen har jag för mig. Jag fick vänta till fredagen som sagt var. Nog om det, boxen kommer fram hel och ren och det är huvudsaken!

Denna månads tema är ”Pop Art ” vilket speglas genom boxens serieliknande utseende. När det kommer till innehållet vet jag inte om det passar så väl in på temat, men strunt samma huvudsaken man gillar produkterna – eller hur!?

Något Glossybox själva pratat rätt mycket om är deras samarbete med Make up Store, vilket innebär att denna, förra och i de två nästkommande boxarna kommer en fullstor produkt från just Make up Store att finnas med. Denna månad var produkten en High tech lighter, dvs en produkt som kan förstärka exempelvis en ögonskugga eller en blush beroende på nyans. Min har en härligt rosa ton. Hur jag ska använda den härjar inte riktigt bestämt, men den ser fin ut och kan nog fungera på kinderna nu under den kallare årstiden.
Betyg: 3/5

Produkt nummer två trodde jag först var ett nagellack, men det visade sig vara ett ”tint” för läppar och kinder. Ytterligare en produkt som kan användas där, jag får hoppas att de passar mig när det kommer så ”många”. Denna har en lite mildare ton spm går mot orangebeige nästan. Måla läpparna med pensel är inte riktigt min grej, men med lite övning kanske jag kan uppskatta produkten mer. Även denna är fullstor.
Betyg: 2/5

So Susan, ett märke som tidigare haft produkter i Glossybox. Denna gång en blush, mm mina kinder kommer att få mycket kärlek den närmsta tiden. Nyansen är en vacker rosa, nog den av färgerna denna månad som föll mig mest i smaken. Glossybox känns generösa denna gång för den här produkten var även den fullstor!
Betyg: 4/5

Efter hela tre fullstora produkter kommer så två lite mindre förpackningar. Eller storleksmässigt är de störst i lådan, men de är ändå i resestorlek. Den ena produkten är en alcogel från Dax. Doften är päron (när initialdoften av alkohol lagt sig) och känns okej men lite för konstgjord. Så här i förkylningstider är det inte fel med alcogel, men det är ändå en tråkig produkt att få i en låda som ska innehålla glamourösa produkter. Nåväl, den kommer att användas och det är huvudsaken!
Betyg: 1/5

Den andra lite mindre produkten är en BB-kräm för håret! Schwarzkopf är det som står bakom detta som onekligen låter spännande. Tyvärr har jag inte hunnit med att prova den än men detta är nog den produkt som jag personligen ser mest fram emot. Synd att inte denna kom i full storlek, det hade gett den full pott när det kommer till betyg.
Betyg: 4/5

Inga kommentarer

Kommentarer inaktiverade.