Memebox #13

juli 28, 2014

Idag fick jag Hem Memebox #13. För den som inte känner till Memebox så är det ett företag i Korea som säljer lådor med hemligt innehåll inom kategorierna makeup och hudvård. Märkena och produkterna de skickar med är Koreanska så det är kul att beställa och få hem något som annars kan vara lite mer otillgängligt.

Box 13 innehöll följande:

  • Bubbelmask för ansiktet.
  • Tampoger (3 st)
  • Schampo (25ml)
  • Solkräm (15ml)
  • ”Wheat-Germ cream”
  • Antirynkampuller (2 x 5ml)
  • CC-cream med solskydd

De produkter som har storlek skriven efter sig är teststorlek.

Vad tycker jag då om produkterna och boxen? Jo, jag är nöjd och glad över den. CC-kräm har jag inte använt tidigare men ska börja göra nu tänkte jag och i den starka sol sonm är nu känns det som en god ide att ha en produkt som kombinerar solskydd och bas.

Den stora burken med kräm, Wheat-burken, den känns spännande. Det låter inte så kul med germ i namnet, men jag tror att den är toppen. Schampo Hr jag fått tidigare i boxar och de har varit bra så jag har stora förhoppningar på detta. Det enda tråkiga är hur pass liten till storleken produkten är. 25ml, det räcker inte långt alls men är perfekt att ha i weekendväskan. En sak jag tänkte på när flaskan var så pass liten var att de gärna fått inkludera ett balsam för en lite komplettare känsla.

Tamponger i en skönhetsbox… Först var jag skeptisk men det är bara tre stycken och det blir intressant att se hur de skiljer sig från de vi har i Sverige. Om de skiljer sig något åt.

Jag blir långrandig känner jag, det är flera produkter kvar men jag ska säga några ord om en till, sedan runda av för några bilder. Bubbelmasken, jag har inte provat någon bubbelprodukt tidigare men hört mycket gott om dem. Masken kommer i två delar, en mask i någon sorts tygaktig papper samt kräm att smörja in masken i innan man har den på ansiktet. Produkten värderas till 50$ och kan användas en gång så jag håller tummarna för att det är en riktigt vass produkt, svårt leva upp till det värdet.

Nedan följer bilder från produkterna i boxen.

image image image

Inga kommentarer

Kommentarer inaktiverade.