SB12 att testa

juli 4, 2014

Någon gång i april fyllde jag i en intresseanmälan på Facebook om att testa SB12. Under lång tid hörde jag ingenting men så plötsligt idag kom det ett litet paket i brevlådan innehållande munskölj och tuggummin att prova. Tuggummina har jag provat tidigare och de gillar jag. De är annorlunda, nästan som en tablett utanpå men väl tuggade som ett tuggummi.

Tyvärr tycker jag att SB12-produkterna är lite för dyra. Eller inte dyra i sig, men användningen blir dyr eftersom en förpackning tuggummi inte är så stor. Jag skulle gärna se ett något lägre pris för som det är nu borstar jag hellre tänderna en extra gång än betalar dyra pengar för detta tuggummi som ska ge bättre andedräkt.

Nåväl, gratis är gott. Tyvärr är denna kampanj sedan länge över, men håll utkik så ska jag försöka att posta nästa gång jag hittar något som kan vara trevligt att testa. Ett varningens ord dock – gäller ett test en väldigt populär produkt i normalstort utförande, läs då väldigt noggrant villkoren då du beställer. Det finns gott om sidor på Facebook som utlovar dyrt smink eller parfymer att ”testa” som sedan visar sig innebära att den som beställer binder upp sig på ett dyrt abonnemang, detta är förstås mindre kul!

Inga kommentarer

Kommentarer inaktiverade.